Τηλ.::
QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD
QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

ΟΜΑΔΑ PROFESSONAL, ΠΟΙΟΤΙΚΌ ΠΡΌΣΤΙΜΟ, ΤΙΜΉ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ, ΑΝΑΤΡΟΦΟΔΌΤΗΣΗ ΓΡΉΓΟΡΑ.

Αρχική Σελίδα

QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

Μερικές λέξεις για μας
Κίνα QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
Κίνα QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD Εταιρικό Προφίλ
1 2 3

QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD

CWho είμαστε;

Η Co. διεθνούς εμπορίου Qingdao C&C, ΕΠΕ είναι εμπορική επιχείρηση που παρέχει τις επαγγελματικότερες υπηρεσίες για σε όλο τον κόσμο.

Από την πρόσβαση στην εξαγωγή, εστιάζουμε πάντα στην απλούστευση ολόκληρης της ανεπαρκούς διεθνούς επιχειρησιακής διαδικασίας για τους πελάτες.

 

Υπηρεσίες

Βασισμένοι στην Κίνα, βοηθάμε την πηγή πελατών και αγοράζουμε τα προϊόντα, εισάγουμε την εξαγωγή, αξιολογούμε τα εργοστάσια, QC, τελική επιθεώρηση, εκκαθάριση τελωνειακής δήλωσης, υποστηρίζουμε τις αποτελεσματικές διοικητικές μέριμνες, κ.λπ.

 

Προϊόντα

Παίρνουμε την ποικιλία των έξυπνων μηχανών για την επεξεργασία μετάλλων, όπως την ειδικής χρήσης μηχανή, των περιστροφικών μηχανών μεταφοράς πολυ-σταθμών, CNC των μηχανών και άλλων παραδοσιακών μηχανών για μετάλλων. Βοηθάμε επίσης τον πελάτη να καθιερώσει τη λύση της κατεργασίας ενάντια στις συγκεκριμένες απαιτήσεις τους.

 

Υπέρ προσωπικό

Θα μπορούσατε να απολαύσετε τις καλύτερες VIP υπηρεσίες που παρέχηκαν από το επαγγελματικό προσωπικό μας. Με την ακραία εμπειρία περισσότερων από 20 ετών, μπορούμε να κερδίσουμε το χρόνο και το κεφάλαιό σας από κάθε teeny, μικροσκοπική λεπτομέρεια σε ολόκληρη την επιχειρησιακή διαδικασία.

 

C&C θα είναι η πρώτη επιλογή σας.

Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Νότια Αμερική

Ανατολική Ευρώπη

Μέση Ανατολή

Ωκεανία

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Παράγοντας

Εξαγωγέας

Εταιρεία Εμπορίας

Μάρκες : ΚΟΚΚΙΝΟ, ZMAT, BBQ COOLAND

Αριθμός Υπαλλήλων : 10~15

Ετήσιες πωλήσεις : 380-450

Ιδρύθηκε Έτος : 2008

Εξαγωγή pc : 90% - 100%

ιστορία της εταιρίας

Η ιστορία QINGDAO Γ & της Co. ΔΙΕΘΝΟΎΣ ΕΜΠΟΡΊΟΥ Γ, ΕΠΕ άρχισε τον Ιανουάριο του 1997 με την αποστολή της διανομής των τόρνων, των μηχανών διατρήσεων και των μηχανών άλεσης. Με την υποστήριξη της θερμών φιλίας και της εμπιστοσύνης των εργοστασίων μας, έχουμε ιδρύσει το παγκόσμιο δίκτυο πρόσβασης και τα παρεχόμενες καλές προϊόντα και τις υπηρεσίες μας για τους πελάτες παγκοσμίως.

 

υπηρεσία της εταιρίας

Το Γ & το Γ ΔΙΕΘΝΉ είναι να ενθαρρυνθεί η αύξηση και να προωθηθεί να υπομείνει τους επιχειρησιακούς δεσμούς με τον πελάτη του. Η ανταπόκριση και η υποχρέωση πελατών είναι η κινητήρια δύναμη στην αναζήτηση για την τελειότητα.
Ένας αποτελεσματικός διευθυντής αλυσιδών εφοδιασμού - σωστός από την παροχή πρόσβασης του υλικού στο βήμα πορτών του πελάτη.

Ομάδα επιχείρησης

Καθιερώσαμε τις πιό μακροχρόνιες και στενότερες εργασιακές σχέσεις με τους πελάτες μας και ο προμηθευτής όχι μόνο παρέχει τα άμεσα και αξιόπιστα προϊόντα αλλά για να υπερβεί συνεχώς τις προσδοκίες και τους στόχους.
Δημιουργούμε τις εμπορικές ροές, τα προϊόντα εισαγωγών και εξαγωγής, τα διεθνή προγράμματα τακτοποίησης και διαχείρισης με τους συνεργάτες μας.

QINGDAO C AND C INTERNATIONAL TRADE CO., LTD
RM1405, ΔΡΌΜΟΣ NO.220 YAN'AN 3$ΟΣ, QINGDAO, ΚΊΝΑ 266071
Τηλ.::86--83889901
Mobile Site Privacy Policy Κίνα καλής ποιότητας CNC Turning Machine προμηθευτής. © 2020 - 2021 cnchardware.com. All Rights Reserved.